Menu

Homepage

Rólunk

A Tarna Metál Kft. jelenleg Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú raktártechnikai vállalata.

A Tarna Metál Kft. (ex-PerMob Kft.) már több éve működik sikeresen a raktártechnika piacán. Eredményeinket olyan jelentős munkák átadásának köszönhetjük, amelyeket jó minőségben, igényesen és műszaki szempontok szerint, rugalmasan és színvonalasan valósítottunk meg, és ezzel meghatároztuk pozícióinkat a piacon belül.

Működési területünk széleskörű, cégünk profiljában a raktártechnológiai tevékenységek teljes skálája fellelhető. Munkáink között megtalálható minden, ami raktárhoz köthető. Egyszerű polcoktól elkezdve a többezer négyzetméteres mozgó raktári állványzat megvalósításáig.

Megrendelőink között nagy számban vannak jelen Magyarország legnagyobb vállalatai, de kisebb cégek is rendszeresen foglalkoztatnak minket, a magánszféra képviselőivel együtt.

Legnagyobb előnyünk, hogy márkafüggetlenül tudunk ajánlatot adni a különböző raktártechnikai megoldásokra.

Értékrendünkben kiemelt helyen áll a minőségi munka iránti elkötelezettség, mely mellett a határidők betartása, a hatékony és rugalmas munkavégzés is főszerepet kap. Elsődleges célunk, hogy szolgáltatásaink és termékeink minősége megrendelőink igényeinek maximálisan megfeleljen, ügyfeleink bizalmát teljes körű szolgáltatással, szaktanácsadással és valóban versenyképes árakkal igyekszünk elnyerni.

Cégünk szerszám- és gépparkját folyamatosan fejlesztjük, a legújabb technológiákat minden esetben követjük, a raktártechnika meghatározó beszállítóival hosszú távú partnerségi viszonyt ápolunk. A műszaki irányítást felkészült, gyakorlott vezetőink végzik, akik a piaci követelményeknek megfelelően magas szintű naprakész szakmai tudással, felkészültséggel és referenciákkal rendelkeznek.

A Tarna Metál Kft. szponzorálási és támogatási tevékenysége is igen széleskörű, évek óta támogatunk önkormányzati fejlesztéseket, egyházakat, és segítséget nyújtunk - anyagi lehetőségünk szerint -, sport- és szabadidő egyesületeknek.

Eddigi tevékenységünk eredményességét megrendelőink megelégedettsége és az ezt igazoló rendszeres megrendeléseik is bizonyítják.