Menu

Homepage

Ajánlatadás, tervezés

Cégünk elkötelezett a magas szintű vevőbarát kiszolgálásban, így az ajánlatadás során is. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy nem adunk ajánlatot látatlanul, hanem minden esetben egy szakértő meglátogatja az ügyfél kapcsolattartóját és helyszíni bejárás után ad ingyenes árajánlatot az ügyfelünknek.

Ajánlatunk minden esetben tartalmazza az összes szükséges információt a beszerzendő állványokról és teljes egészében megfelel az esetleges állami vagy EU pályázatoknak. így ezeket azonnal lehet csatolni az elbírálás mellé.

Független állványértékesítőként törekszünk arra, hogy legalább 3 különböző termékgyártó ajánlatát nyújtsuk be minden ajánlatunk mellé.

Minden esetben, amikor rendelkezésre áll, 2D lay-out, tervrajz az ügyfelünk telephelyéről, akkor az ajánlat mellé csatoltan elküldjük a 2D látványtervét is jövőbeni állványzatoknak, galériáknak az ajánlat mellé csatolva.

Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésre 2D rajz a csarnokokról, akkor el is készítjük a Megrendelő kérésére.

Igény esetén 3D látványterveket is készítünk ügyfeleink számára, ezáltal is biztosítva, hogy vizuálisan könnyebb legyen elképzelni a jövőbeni elhelyezkedését az állványoknak.

Ezen kívül, amennyiben igény merülne fel, alapadatokból kinyerve, elkészítjük Önnek a jövőbeni termékek elhelyezési tervét (Lagerspiegel) is. így Önnek telepítés után, csak az állványra kell helyezni az árukat.

Ezáltal nálunk nem csak egy számot kap, hanem egy komplett csomagot, ezáltal is segítve ügyfeleinket.